Rococo Mansion 4 daagse Retraite

Datum: 19 t/m 22 februari 2024

4 dagen in een luxe (gedeelde) kamer of suite zelf te kiezen.
Ayurvedische catering inclusief VP kook klas
Welkomst cadeau bij aankomst
Begeleiding tijdens het verblijf
Lucky You programma zoals Ademwerk Wandelcoaching, Yoga en meditatie, Ayurvische massage Magnesium Voetenbad (Tides), Cacao Ceremonie en Soul Journey
1:1 coaching sessie
Afsluitings ceremonie met intentie
Rococo Mansion is onze signature Retraite met een volledig verzorgd retreat programma, waarbij je wordt uitgenodigd volledig te vertragen. Tijdens retraite wordt je zelfhelende vermogen geactiveerd, zodat je weer kunt verbinden met je potentieel en je levenskracht.

Voor wie?
Dit is een 4 daagse retraite waarin zowel groeps activiteiten als individuele sessies worden aangeboden. Je bent vrij te kiezen wat je belangrijk vindt, waarbij alles mag en niets moet.
Slow down be good. Ervaar een gevoel van harmonie en rust op het 26 hectare landgoed, grenzend aan de duinen tussen Amsterdam en Haarlem. Kom thuis in jezelf door deel te nemen aan een aantal ontspannende groeps sessies of alleen met een aanbod van:
Ademwerk
Yoga en Meditatie
Wandelcoaching
Massage Ayurvedisch
Magnesium voetenbad en bad (van de Tides)
Helende frequenties van Klankschalen
Cacao ceremonie bij het vuur
Soul Journey en energiewerk

Ontspan bij het lezen van een boek in je kamer, in de relaxte lounge of in de tuin bij of de vijvers. Wandel op het prachtige landgoed met het weelderige groen en knoestige oude bomen. Maak verbinding met de natuur door te genietenv van de vele rust-en stilteplekken. Of ontdek de helende kracht van gewoon met jezelf zijn.

Tijdens de Rococo Retraite word je begeleid door een team van ervaren practitioners

Prijs €1100,00 Excl kamer

Bij intresse mail naar: Plantagerococo@gmail.com