A bottle of red, a bottle of white
It all depends upon your appetite
I’ll meet you any time you want
In our favorite restaurant

PLANTAGE KITCHEN

‘Kook en eet het verschil’ is de regel in onze keukens van Buitenplaats Plantage en Plantage Rococo. Wij koken altijd seizoensgebonden en houden graag rekening met onze ‘foodprint’. Wij koken natuurlijk, biologisch, zonder e-nummers en witte suikers. Hungry yet?

VOOR IEDER WAT WILS

U kunt bij ons restaurant terecht voor ontbijt, lunch en diner. Onze kaart biedt diverse gerechten aan die glutenvrij, vegetarisch en vegan zijn. Indien er speciale wensen zijn kunnen deze vooraf of bij uw reservering kenbaar worden gemaakt. Zeker zijn van een plekje? Maak uw reservering via ons reserveringsysteem.

LUNCH & DINER

Plantage Rococo heet u ook welkom voor lunch en diner, a la carte!
Lunch: op donderdag t/m zondag tussen 11.30 en 15.30 uur kunt u bij ons terecht voor lunch.

Diner: donderdag t/m zondag is ons restaurant tussen 17.30 tot 21.00 uur open voor diner.

ONTBIJT

U kunt ontbijten in ons restaurant of in het souterrain. De kosten voor het uitgebreide ontbijt bedragen 25,00 euro per persoon. De tijden voor het ontbijt zijn tussen 08.30 en 10.30 uur.

Het ontbijt bestaat uit:
– kokos yoghurt met granola en vers fruit
– Home made brioche met gepocheerd ei, spinazie en zalm.
– Desem met kaas & avocado
– Boekweit pancakes met rood fruit en hangop
– Vegan spelt croissant met marmelade
– Home made kombucha
– Verse jus d’orange
– Bio bubbel

LIEVER EEN ONTBIJTJE OP BED?

Dat kan! Plantage Rococo brengt u ook graag een lekker, biologisch ontbijtje op bed. Voor deze roomservice brengen wij 10,00 euro extra kosten per bestelling. Maar dan kunt u wel extra lang in bed blijven liggen

VOOR DE NACHTBRAKERS

Zin in een slaapmutsje? Neem een kijkje tussen ons BIO gedistilleerd lekkers en neem plaats
aan de bar. Onze barman zal goed voor u zorgen.

Noten allergie

We koken niet voor gasten met een noten/allergie. Deze gasten mogen hun eigen eten meenemen om toch gezellig mee te kunnen doen.

Lieve gastvrije smakelijke gezonde groet,

De chef